/>
Megrendelésekre: +35 989 657 42 42
 

Nyomtatási technológia

MI A NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA? Közvetlen nyomdagépeink ebben az osztályban egyedülállóak BulgáriábanLehetővé teszik számunkra, hogy kiváló minőségű színes nyomatokat készítsünk egy egységben, elfogadható áron. Sikeresen alkalmazzuk a szublimációt és a közvetlen 3D nyomtatást az általunk használt szöveteken. Szublimációt alkalmazunk kevert és poliészter szöveteken.

 A szublimációs nyomatok gazdag színekkel rendelkeznek, és kivételesen ellenállnak a mosásnak és a fénynek Pamutra nyomtatunk a legújabb technológiával, hogy pigmentet vigyünk fel az anyagra. A nyomat felhordása digitális nyomtatási módszerrel történik, amely védi a természetet, további feldolgozás nélkül A festékek öko-pigmentáltak, jó mosási ellenállással 40 fokig, és enyhén halványodnak az első mosás során. A színek hosszabb megőrzése érdekében szárítógép használata nem javasolt.

TECHNOLÓGIA 1. A szublimációs nyomtatás olyan technológia, amelyben a tintát közvetlenül az anyag szálaiba helyezik, és a következő jellemzőkkel jár:

 • A nyomat a termék részeként áll, mivel a festék közvetlenül kapcsolódik a termék anyagához. Ez más nyomtatási szabványokhoz képest összehasonlíthatatlanul ellenáll a mosásnak. 2. A pigmentekkel végzett pamutnyomtatás olyan technológia, amelyben a tintát kötőanyaggal a szövet felületére visszük fel és 180 fokban rögzítjük

 • A pigmentekkel végzett 3D nyomtatás ötvözi az ősi festési módszert a szövetek festékeivel és a modern digitális nyomtatási technológiákkal.

 • A  minta pasztell enyhén kifakul az első mosáskor, de sokáig megőrzi színét.

 • Mindkét technológiában használt tinták környezetbarátak, vízbázisúak és teljesen ártalmatlanok