/>
Megrendelésekre: +35 989 657 42 42
 

Hogyan rendeljek

​A 3DGTEXTILE.COM katalógusból történő termékek rendeléséhez először tekintse meg a termékeket és a nyomtatott katalógust. Megtekinthető a platform termékcsaládját leíró dizájnertervek demonstratív online katalógusa.
 A katalógusban található nyomatok kategóriákba vannak rendezve. Ha megtalálta az egyes termékekhez kívánt kategóriát, böngészhet az azon belüli nyomatok között.

A PLATFORM TÖBB TÖBB 2000 különböző szerzőtől származó tervet használ, ezért használja a keresőt, ha tudja az Önt érdeklő minta nevét, így gyorsan megtalálja az érdeklődésének megfelelő javaslatokat. Kattintson egy adott nyomatra a részletek megtekintéséhez.
 További információkat a nyomtatási előnézeti oldalon talál. Az oldal közepén található legördülő menükből válassza ki a termékek méretét és mennyiségét.
Miután meggyőződött arról, hogy a megfelelő paramétereket választotta, kattintson a nagy narancssárga "Kosárba" gombra.
 A kiválasztott termék így bekerül a kosarába.
 Használhatja terméktervezőnket a testreszabás gombbal, és egyedivé teheti termékét. A terméktervező segítségével töltse fel saját fájlját, és készítsen egyedi mintát fotókkal, feliratokkal és hátterekkel.
A terméktervező használatának módját a tervezővel való együttműködés gombos utasításaiból láthatja Folytathatja a vásárlást, új termékeket vehet fel rendelési listájára.
Az EKONT és a SPIDI futárszolgálatokon keresztül az ország bármely pontjára szállítunk. Minden rendelés egyedileg készül, és egy technológiai időszak szükséges.
A kendők és paplangarnitúrák gyártási ideje – legfeljebb 14 munkanap, minden egyéb termék esetében pedig legfeljebb 7 munkanap.
Szállítási idő 24 óra.
 Bármely Econt vagy Speedy irodába történő szállítás ára 1200 HUF áfával együtt. Több termék 40000 HUF feletti rendelése esetén a szállítás ingyenes. Önnek joga van a terméket megvizsgálni és visszaküldeni a feladónak, ha az nem az, amit elvár.
 A vásárlástól számított 15 napon belül jogában áll visszaküldeni a rendelést, ha nem használta, és a megjelölt telefonszámokon történő megkeresést vagy a papírcímke hátoldalán található reklamációs űrlap kitöltését követően.
A rendelés visszaküldésének költsége a címzettet terheli III
További részletekért olvassa el a FELTÉTELEKET