/>
Megrendelésekre: +35 989 657 42 42
 

Általános Feltételek

3dg-textile.com weboldal általános felhasználási feltételei

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket, mielőtt használná ezt a weboldalt.

Jelen általános feltételek célja a „Blue Red” Kft. (röviden: KERESKEDŐ), BG115842916 adószám, Dragoman 2A utca, Asenovgrad, Bulgária, (TELEFON) – +40 312 29 4787, nevű vállalat és a vásárlók (röviden: FOGYASZTÓK) közötti kapcsolatok szabályozása, akik a „www.3dg-textile.com” elektronikus platformon (röviden: ELEKTRONIKUS BOLT) rendelnek.

Általános feltételek a 3dg-textile.com weboldal használatához

I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

1.1. A jelen dokumentum tartalmazza az általános feltételeket, amelyek szerint a KERESKEDŐ szolgáltatást nyújt a vásárlói/fogyasztói számára a www.3dg-textile.com online áruház segítségével. Ezek a feltételek kötelező érvényűek minden fogyasztóra nézve. A fogyasztó/vásárló elfogadja és kötelezi magát az általános feltételek betartására.

1.2. A www.3dg-textile.com weboldalon szereplő termékek nem képeznek jogilag kötelező ajánlatot, hanem inkább egy online bemutató katalógus, szerzői jog által védett képekkel, amelyek bemutatják az áruház termékválasztékát. A modellek 98%-ban színhelyes digitális képek, egyedi megrendelések alapján készülnek.

1.3. A fogyasztó/vásárló azonosítása a közleményének reprodukálása érdekében, mind az általános feltételeket, mind a leadott rendelést tekintve, az adatok tárolásával történik a www.3dg-textile.com szerverén, beleértve a fogyasztó/vásárló IP-címét és más információkat.

1.4. A "MEGRENDELÉS" gomb lenyomása után a fogyasztók beleegyeznek a KOSÁRBA TEVÉKENYSÉGÉN keresztül megvásárolt áruk beszerzésébe. Ez a lépés jogilag kötelező erejű. A vásárló megkapja a rendelés visszaigazolását, és a rendelés átvételével a szerződés megkötésének tekintik.

1.5. A KERESKEDŐ fenntartja a jogot, hogy megtagadja a megerősített rendelés szállítását olyan esetekben, amikor olyan rendkívüli helyzetek állnak fenn, amelyek nem függnek tőle, vagy amikor a termékek gyártása és/vagy szállítása lehetetlenné válik, és más körülmények.

1.6. A termékek végső ára a www.3dg-textile.com oldalon a román lejben (RON) van megadva. Az oldalon megjelent összes ár tartalmazza az ÁFA-t és nem tartalmazza a szállítási költséget. A szállítási díjak a futárcég szállítási díját jelentik.

1.7. Fizetési mód:

A fogyasztó választhat az alábbi fizetési módok közül:

  • Utánvétel – készpénzes fizetés a termék átvételekor. A futárcég képviselője érkezik a fogyasztó által megadott címre előzetes értesítés után.

  • Banki átutalás – a fizetés a rendelés leadásakor történik banki átutalással. A szállítás a pénz beérkezését követően történik meg a KERESKEDŐ számlájára.

1.8. Rendelések feldolgozása:

Miután megkapjuk a megrendelést, felvesszük a kapcsolatot a megadott telefonszámon a visszaigazolás és a részletek tisztázása érdekében. A szombat és vasárnap leadott rendeléseket, valamint ünnepnapokon leadott rendeléseket az első munkanapon dolgozzuk fel.

1.9. Szállítás:

A megrendeléshez kapcsolódó termékeket a futárcég szállítja a fogyasztó/vásárló által megadott szállítási címre. A szállítási idő 10-14 nap. A KERESKEDŐ nem felelős a csomag késéseért, amely a futárcég hibájából ered.

A termékeket a "FAN courier", "Urgent Cargus" S.A., "Sameday" futárcégek szállítják.

A 499 RON érték feletti rendelések szállítási díját a KERESKEDŐ állja.

A 499 RON alatti rendelések szállítási díját a FOGYASZTÓ állja, amely 25 RON (román lej) összeget jelent.

II. PANASZ, CSERÉLÉS, VISSZAKÜLDÉS

A Románia távollévő kereskedelméről szóló törvény (130/2000. számú rendelet) szerint vásárolt termékek visszaküldési feltételei.

2.1. Minden vásárlónak joga van panaszt tenni és visszaküldeni a termékeket.

A megrendelt termékeket új, sérülésmentes, nem használt, nem mosott állapotban lehet visszaküldeni legfeljebb 14 (tizennégy) napon belül a kézhezvételtől számítottan. A kötelező feltétel, hogy a termékek ne legyenek használatban és ne romoljon az áruk kereskedelmi megjelenése.

Az áruk visszaküldésével kapcsolatos összes költséget a FOGYASZTÓ viseli a KERESKEDŐ felé. A visszaküldés a "FAN courier", "Urgent Cargus" S.A., "Sameday" futárszolgálat segítségével történik, és a visszaküldés napján fizetendő díjat a vevő állja.

Amennyiben jogosan cserélni vagy visszaküldeni szeretné a termékeket a törvényes határidőn belül, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen:

3dgtextile@gmail.com

és tájékoztatjuk arról, hogy mit kell tennie a termék visszaküldése és a pénzvisszatérítés érdekében.

2.2. Amennyiben termékeket szeretne cserélni - a kereskedő futárt küld, aki elviszi a termékeket a fogyasztótól/vásárlótól, kicseréli azokat, majd újra szállítja a termékeket a fogyasztónak/vásárlónak. Az elcserélt termékek futárszolgáltatási díját a vásárló viseli. Ha ezeket a feltételeket nem teljesítik, az áruház jogosult visszautasítani az elállásra kerülő termékeket és a vásárlás során felmerült költségeket.

2.3. A visszaküldött termékek fogadását és ellenőrzését követően azok értékét a futárszolgálaton keresztül és a FOGYASZTÓ által megadott címre visszautalják. Az összeg visszafizetési határideje 7-14 munkanap.

Hibás termék vagy hiányzó termék esetén a hibát kijavítják, és a termékeket a következő munkanapon szállítják vagy azonnal miután elkészültek, a szállítási költséget a KERESKEDŐ állja. A vásárlónak nincs további költsége.

IV. FOGYASZTÓ/VEVŐ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI

4.1. A fogyasztó/kliens lehetősége van a termékek böngészésére és megrendelésére az www.3dg-textile.com weboldalon regisztrációval vagy anélkül.

4.2. A fogyasztó/kliens jogosult tájékoztatást kapni a rendelésének állapotáról.

4.3. A fogyasztó teljes mértékben felelős a felhasználói név és jelszó védelméért, valamint minden olyan tevékenységért, amelyet ő vagy egy harmadik személy a felhasználói név és jelszó használatával végez.

4.4. A fogyasztónak kötelessége a rendelés árának kifizetése az www.3dg-textile.com oldalon meghatározott módon.

4.5. A vásárlónak kötelessége pontos és érvényes telefonszámot, szállítási címet és e-mail címet megadni, kifizetni a termék árát, fizetni a szállítási díjat, amikor a szállítás nem ingyenes, és biztosítani a termék átvételének lehetőségét. Ha kifejezetten nem jelzik, hogy a szállítás ingyenes, azt díjkötelesnek tekintik.

V. KERESKEDŐ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI

5.1. A KERESKEDŐnek nincs kötelezettsége és lehetősége a fogyasztók/felhasználók által igénybe vett szolgáltatásokat ellenőrizni.

5.2. A KERESKEDŐ jogosult, de nem köteles, tárolni a www.3dg-textile.com szerverén található anyagokat és információkat.

5.3. A KERESKEDŐ jogosult bármikor, a FOGYASZTÓ értesítése nélkül, amikor az utóbbi a jelen feltételeket megszegve használja a szolgáltatásokat, valamint a KERESKEDŐ mérlegelése alapján megszüntetni, leállítani vagy módosítani a weboldallal kapcsolatos szolgáltatásokat.

5.4. A KERESKEDŐ nem vállal felelősséget a fogyasztók és harmadik személyek által elszenvedett károkért és elvesztett haszonért, amelyek az általa nyújtott szolgáltatások megszüntetéséből, leállításából, módosításából vagy korlátozásából, valamint a kommunikációk, anyagok vagy információk törléséből, módosításából, elvesztéséből, megbízhatatlanságából, pontatlanságából vagy hiányosságából erednek, amelyek az oldalon keresztül, azon keresztül, vagy azokon keresztül történnek, használt, rögzített vagy hozzáférhetővé váltak.

5.5. A KERESKEDŐ jogosult cookie-kat (sütiket) telepíteni a fogyasztók számítógépére. Ezek szöveges fájlok, amelyeket a fogyasztó számítógépén tárolnak, és lehetővé teszik a fogyasztó azonosítását és tevékenységének követését, az általa meglátogatott weboldalakat, a használt hiperhivatkozásokat, az általa használt információkat és másokat.

VI. SZEMÉLYES ADATOK

6.1. A KERESKEDŐ garantálja a vásárlók/felhasználók által szolgáltatott információk és személyes adatok bizalmasságát. Ezeket nem használják fel, nem adják át és nem teszik elérhetővé harmadik felek számára az itt felsorolt feltételeken kívül. A KERESKEDŐ védi a fogyasztó/kliens által a regisztráció vagy a vásárlási kérelem kitöltése során nyilvántartott személyes adatokat, ez a kötelezettség érvényét veszti, ha az adatok hamisak. A hatályos törvények és a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltak betartása érdekében a KERESKEDŐ kizárólag és kizárólag a szerződésben előírt célokra használhatja fel a Vásárló személyes adatait. Az adatokat más célokra való felhasználása összhangban kell lennie a bolgár jogszabályokkal, alkalmazandó nemzetközi szerződésekkel, az internetes etikettnek, a moralitás és a jó gyakorlatok szabályaival. A KERESKEDŐ a vásárlók személyes adatait például a következők miatt használhatja fel: segítségnyújtás a rendelés leadásában; e-mail értesítések küldése termékekről és szolgáltatásokról; személyre szabott promóciós ajánlatok nyújtása;

6.2. A KERESKEDŐ köteles megőrizni a Vásárló személyes adatainak bizalmas jellegét harmadik személyek - állami szervek, kereskedelmi vállalkozások, magánszemélyek stb. - előtt, kivéve azokat az eseteket és feltételeket, amelyeket a jelen Általános Szerződési Feltételek előírnak, vagy ha a Vásárló írásos kifejezett beleegyezést adott, az adatokat az állami szervek vagy a jogszabályok értelmében kijelölt tisztviselők kérhetik és gyűjthetik. A KERESKEDŐ köteles az adatokat jogszabály alapján megadni.

VII. MÓDOSÍTÁSOK

7.1. A Szolgáltatási Feltételeket a KERESKEDŐ bármikor módosíthatja, jogában áll módosítani a kínált szolgáltatások jellemzőit, valamint az Általános Szerződési Feltételeket a jogszabályok módosításai alapján. A KERESKEDŐ köteles értesíteni a FOGYASZTÓT az Általános Szerződési Feltételek módosításáról, az oldalának jól látható helyén közzétesz egy üzenetet a végrehajtott változásokról, és elegendő időt biztosít a tájékoztatásnak. Ebben az időszakban, ha a FOGYASZTÓ nem jelenti ki, hogy elutasítja a változtatásokat, azokat kötelezőnek kell tekinteni. Ha a FOGYASZTÓ a megfelelő időszakban bejelenti, hogy nem ért egyet a végrehajtott változtatásokkal, a KERESKEDŐ jogosult azonnal megszüntetni vagy megszüntetni a szolgáltatásokat a FOGYASZTÓ felé.

VIII. FOGALOMTÁR

8.1. A "Fogyasztó/kliens" kifejezés alatt minden olyan személy értendő, aki meglátogatja az www.3dg-textile.com weboldalt saját számítógépén.

8.2. A "KERESKEDŐ" kifejezés alatt az a vállalkozás értendő, amely a www.3dg-textile.com weboldalon szolgáltatásokat nyújt.

8.3. A "weboldal" kifejezés alatt a www.3dg-textile.com weboldal értendő, amely a KERESKEDŐ által nyújtott szolgáltatásokat és lehetőségeket tartalmazza.

8.4. A "termék" kifejezés alatt az a ténylegesen készleten lévő termék értendő, amelyet a vásárló/kliens a www.3dg-textile.com weboldalon keresztül rendelhet.

Vállalati adatok:

"Blue Red" Kft.

Adószám: BG115842916

Székhely: Dragoman 2A utca, Asenovgrad, Bulgária

Telefon: +40 312 29 4787

Email: 3dgtextile@gmail.com

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez egy általános fordítás, és lehetnek olyan speciális jogi kifejezések vagy pontok, amelyek egyedi értelmezést igényelhetnek. Ha bármilyen jogi kérdése merül fel a szolgáltatási feltételekkel kapcsolatban, mindig konzultáljon egy jogi szakértővel vagy a cég képviselőjével a pontos információkért és értelmezésért.